Okategoriserade

Lördag

Vackraste Rosen ’Hurdal’

Jag sitter ute och dricker mitt morgon roiboos. I måndags slutade jag att dricka kaffe! Efter två månaders reducering av kaffenivån i min morgon mugg så bara slutade jag. Veckan har dock varit bedrövlig! Haft ont och snurrig i huvudet och magen har varit i uppror men idag så är jag stark, igen. Tajmingen kanske inte var så bra för vädret har verkligen varit varmt. Sedan midsommar har temperaturen legat på över 30 grader och inte ett moln på en fantastiskt blå himmel. Gör min yoga, tar en promenad i skogen med min vita hund. För varje dag knastrar skogen mer och mer under mina skor, idag värst, såklart. Diskar och städar lite lätt. Cyklar oftast vid lunchtid till jobbet. Så även idag. Ingen idé att vara för tidig i denna värme. Vattnar och klipper framtill klockan är 8 på kvällen då är det vackert och behagligt i trädgården.

Oroar mig konstant över vattningen. Kollar smhi prognoserna titt som tätt. En vecka värme är okej men sedan måste det komma regn.

Har äntligen börjat med lite nätshopping. Herregud att det ska ta sådan tid! Det står ett paket nere i hallen som jag ska öppna innan jag cyklar iväg. Ny yoga matta med väska och en meditationskudde. Lite nya outfits för yoga – nu är jag redo för retreat.

Må så gott!

/Annelie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.