Okategoriserade

God fortsättning…

… på julen. Hoppas den varit till belåtenhet? Själv har jag nästan glömt bort att det är jul. No big fuzz for me, för att slänga mig med lite engelska termer. Nej jag låter julen passera ganska obemärkt. Låter det tråkigt? Nä inte alls, faktiskt.

Jag tänker väldigt mycket, mer än vad som i bland är nyttigt för min psykiska hälsa. Julen har varit en sådan tid då många tankar cirkulerar runt. Det är något med dessa storhelger, något krampaktig norm som har etsats in i mitt sinne om hur en lyckad jul skall vara. Folk stressar runt för vadå? Jag är inte speciellt social av mig. Blir väldigt trött efter middagar stora som små, gott sällskap eller inte spelar ingen roll. Det är väl in facto så att en acceptans är på sin plats, så här i juletid!

Jag gillar hälsningarna, alla – god jul på dig eller – god fortsättning, – gott slut och – gott nytt! Älskar faktiskt trevlighet, trevlighet med helst ett djup, att det känns äkta och angenämt. Men inte alltid nödvändigt. Mark Levengood sa vid något tillfälle typ såhär: ”Amerikanerna må vara ytliga med sina trevliga fraser men det är okej så länge det smörjer vardagen.”

Så jag ligger här i min soffa och lyssnar på Vinter i P1. Lyssna mer än gärna på Fredrik Lindström! Mycket tänkvärt. Annars så är citerar jag gärna en förebild för mig Mary Portas: -”Work hard and be kind”. Hm andra ord är överflödiga, för mig. Dags att jobba!

Slutet gott, allting gott! Önskar jag dig, kram Annelie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.