Okategoriserade

Dagar i viloläge

Spenderar just nu min tid i solen nära havet så att jag varje kväll vaggas in i sömn till ljudet av vågornas brus som bildas när de slår mot den stora platjan. Min käraste behöver vila och hans bästa viloläge är på hotell vid ett hav där inget annat kan göras än att vila. Det får heller inte vara för lång flygresa, inga länga transfers, helst en igenkännande plats så han vet vad han får och helst inga konstiga djur och parasiter… Så sydligaste delen av vår eminenta världsdel Europa är perfekt!

Själv har jag inget emot nya platser för hur olika är vi egentligen i Europa?! Inte så särskilt olika. Men nu är det inte jag som behöver vila utan han. Själv så är jag den rörliga typen så med psykiatrikern Anders Hansens ord ”vi är skapta för att gå” i huvudet så går jag. Längs stranden medan mina hörlurar klingar fram 70-tals favoriter, kärlekssånger såklart vad annars är passande här i vågskvalpet? Skulle vara något klassiskt kanske… Får kanske prova det.

Svavelgul lyser himlen när solen stiger. Diset över havet är sådär mjukt sammetsblårosa som jag älskar och Barry Manilow ropar -”Åh Mandy”… ”I face morning”… och allt känns så mycket starkare.

… när ABBA klämmer i med ”can you here the drums Fernando?” då är det dags att vända om. Kaffetarmen börjar höra av sig. På håll ser jag kroppar på blåfärgade madrasser i sanden. Strandyogan är i full gång och då tänker nog en del men varför är inte du där? Njae inget för mig att bli betittad av alla frukostätande hotellgäster. Nä jag gör mina dagliga yogarutiner på rummet ger nog mig mer.

Det städas inför den nya dagen. Tänker att rollerna är ombytta… annars är det jag som städar på Norrbys och andra släntrar omkring och njuter…

Allt gott!

/Annelie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.