Okategoriserade

Nya stigar

Ibland så bara händer det! Min filosofi är att bara göra något istället för inget, och vips så är jag igång med att fixa gången upp till rhododendronen. Fick till och med dit en trätunna och fylld med vatten blev den också.

En ny plats börjar ta form. Egentligen skulle jag börja med Potagern men de hänger liksom ihop. Potagern… bara längtar att få iordning ställa denna. Kommer att sätta en speciell prägel på trädgården.

Som de flesta redan vet så har jag här på bloggen ojjat mig över den gräsliga entrén, men som sakt min filosofi… och några kvällstimmar senare så…

Delphinium ’Bolero’

Trädgården är på topp så här i mitten på juli. Allt fullkomligt svullar och när det efterlängtade regnet äntligen kom så blev det skjuts på växtligheten.

Vackert just nu Delphinium ’Bolero’ Highlander serien blir inte så hög ca 80 cm men behöver ändå stöd då blöta blommor blir allt för tunga, Astilbe arendsii ’Erika’ med sina skummiga rosa blommor hm lovely , Hemerocallis olika sorter. Fullkomligt älskar dagliljor!

Bra start på fruntimmerveckan!

Hemerocallis citrina

Dags för ännu en dag i paradiset!

Allt gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.