Okategoriserade

Havsbad i Varberg

Jag har då alltid varit en badkruka. Men nu har jag bestämt mig att gå emot mina ”rädslor”.  Länge har jag varit en inbiten motståndare till kallt vatten, bikini och sand mellan tårna men nu sörru, nu skall det badas! Varbergs kusthotell gav mig både skön miljö och kalla havsbad.

Magnifikt ställe att bara vara, koppla ifrån och tänka. Luften är så där varm och ”havig”.

Gjorde även ett besök på Träslövs Trädgård som ligger i närheten. Ett ställe som jag blivit rekommenderad att besöka av ett flertal människor i branschen. Här har man byggt upp miljöer där krukor och växter samsas till inspiration.

Kändes sparsmakat och inte överbelamrat varken med växter eller med krukor o.dyl. Det ligger mig ju väldans varmt om hjärtat. Att inte ha överflöd för att behaga alla sorters smaker utan den person som driver sätter sin prägel på miljön. What you see is what you get!

Efter all inspiration blir man hungrig så vi tog oss ner till Träslövs läge och åt fisk till lunch. Har väl ätit fisk till lunch och middag typ två dagar i rad. Är man på västkusten så äter man fisk!

Allt gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.